Dispositivos e acessórios
Mushroom Pâté
Preparação 15min
Total 1h 30min
25 oz
Ingredientes
-
stale bread roughly torn1 oz
-
onion½ oz
-
salt½ - 1 tsp
-
salted butter softened, divided4 oz
-
fresh mushrooms (e.g. crimini or portobello), quartered9 oz
-
cream cheese3 ½ oz
-
fresh ground nutmeg½ tsp
-
lemon juice1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 oz
Sódio
480.3 mg
Proteína
3 g
Energia
874.2 kJ /
208.9 kcal
Gordura
20.5 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
12.5 g
Hidratos de carbono
4.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Great to Share
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Crab Cakes
1h 35min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Apple Sauce
20min
Basil Pesto
10min
Vegetable Stock Paste
45min
Purple Cauliflower Soup
25min
Mushroom Risotto
30min
Mushroom Walnut Pâté
5min
Smoked Mackerel and Watercress Dip
5min
Apple Butter
1h 30min