Dispositivos e acessórios
Mushroom Pâté
Preparação 15min
Total 1h 30min
25 oz
Ingredientes
-
stale bread roughly torn1 oz
-
onion½ oz
-
salt½ - 1 tsp
-
salted butter softened, divided4 oz
-
fresh mushrooms (e.g. crimini or portobello), quartered9 oz
-
cream cheese3 ½ oz
-
fresh ground nutmeg½ tsp
-
lemon juice1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 oz
Sódio
480.3 mg
Proteína
3 g
Energia
874.2 kJ /
208.9 kcal
Gordura
20.5 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
12.5 g
Hidratos de carbono
4.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Great to Share
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Leek and Potato Soup
40min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Purple Cauliflower Soup
25min
Mushroom Risotto
30min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Ancient Grain Bread
2h 30min
Basic Vegetable Soup
50min
Tomato Basil Soup
40min
French Onion Soup
1h 10min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Butternut Squash and Apple Soup
30min