Dispositivos e acessórios
Beet Hummus
Preparação 10min
Total 20min
22 oz
Ingredientes
-
walnut halves or pieces2 ½ oz
-
sesame seeds½ oz
-
cooked beets peeled, cut into pieces (approx. 1¼ in.)10 ½ oz
-
cream cheese3 oz
-
garlic clove1
-
stale bread roughly torn (approx. 1 slice)1 oz
-
ground cumin⅛ tsp
-
lemon juice½ oz
-
fine sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
salt to taste¼ tsp
-
olive oil to drizzle1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 3 oz
Sódio
252.8 mg
Proteína
3.6 g
Energia
666.4 kJ /
159.3 kcal
Gordura
13.3 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
8.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Great to Share
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Sangria
10 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 Min
Fava Bean and Goat Cheese Dip
20 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std.
Basil Pesto
10 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min
Acorn Squash Gratin
1 Std. 55 Min
Almond Dip
10 Min
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5 Min
Baba Ghanoush
1 Std. 30 Min