Dispositivos e acessórios
Eggplant and Almond Dip
Preparação 5min
Total 20min
31 oz
Ingredientes
-
blanched almonds2 oz
-
garlic cloves3
-
eggplant cubed (approx. 1 in.)7 oz
-
ground cumin1 tsp
-
water3 ½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
lemon juice1 oz
-
plain yogurt unsweetened2 ½ oz
-
ground black pepper to taste2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 oz
Sódio
76.8 mg
Proteína
0.6 g
Energia
61.5 kJ /
14.7 kcal
Gordura
1.1 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Great to Share
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Basic Black Beans
2h 35min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Vegetable Pancakes
30min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Purple Cauliflower Soup
25min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Baba Ghanoush
1h 30min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1h 20min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Beet Hummus
20min
Beet Salad
15min