
Dispositivos e acessórios
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
Preparação 15min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
leeks sliced in half moons (¼ in)5 oz
-
fennel sliced in half moons (¼ in), reserve fronds to garnish5 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
dry white wine2 oz
-
Israeli couscous9 oz
-
salt to taste1 tsp
-
vegetable stock18 oz
-
fresh salmon fillets, skinless boneless, cubed12 oz
-
unsalted butter1 oz
-
lemon cut in wedges1
-
cracked black pepper to garnish
Nutrição por 1 portion
Energia
385 kcal /
1611 kJ
Proteína
22 g
Gordura
15 g
Hidratos de carbono
40 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
6 g
Sódio
873 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Alternative Risottos
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos