Dispositivos e acessórios
Kalamata Tapenade
Preparação 5min
Total 5min
6 portions
Ingredientes
-
Kalamata olives, pitted3 oz
-
shallots in pieces (¼ in.)2 oz
-
capers drained, plus extra to garnish1 tsp
-
garlic clove1
-
white wine1 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
extra virgin olive oil2 oz
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
heirloom tomatoes sliced2
-
fresh mozzarella sliced6 oz
-
fresh basil leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7 g
Energia
837 kJ /
200 kcal
Gordura
17 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Back to Basics
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Basil Pesto
10min
Marinara Sauce
40min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Chocolate Icing (Ganache)
20min
Mushroom Risotto
30min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45min