Dispositivos e acessórios
Kalamata Tapenade
Preparação 5min
Total 5min
6 portions
Ingredientes
-
Kalamata olives, pitted3 oz
-
shallots in pieces (¼ in.)2 oz
-
capers drained, plus extra to garnish1 tsp
-
garlic clove1
-
white wine1 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
extra virgin olive oil2 oz
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
heirloom tomatoes sliced2
-
fresh mozzarella sliced6 oz
-
fresh basil leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7 g
Energia
837 kJ /
200 kcal
Gordura
17 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Back to Basics
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Hummus
10min
Guacamole
5min
Chocolate Mousse
3h 20min
Ratatouille
40min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Purple Cauliflower Soup
25min
Baba Ghanoush
1h 30min
Mushroom Risotto
30min
Rice Pudding
1h 10min
Lentil Moussaka
2h 20min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min