Dispositivos e acessórios
Chocolate and red wine cake with pears
Preparação 20min
Total 1h 20min
16 slices
Ingredientes
Cake
-
butter for greasing
-
plain flour250 g
-
cocoa powder70 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
bicarbonate of soda2 tsp
-
baking powder1 tsp
-
caster sugar250 g
-
salt1 pinch
-
eggs2
-
buttermilk200 g
-
olive oil100 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
red wine200 g
-
dark chocolate broken into pieces (approx. 1 cm)270 g
Red wine pears
-
pears (see Tips) cored and cut into thick wedges (approx. 2 cm)2
-
soft dark brown sugar4 tbsp
-
red wine200 g
-
whipped cream to serve (optional)200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
226.6 mg
Proteína
5.2 g
Energia
1568.8 kJ /
373.5 kcal
Gordura
19.7 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
9.7 g
Hidratos de carbono
43.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chocolate addiction
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Apple crumble meringue slice
2h 45min
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4h 20min
Easter Babka
2h 30min
Apple cake
1h
Yoghurt cake
1h 40min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Beef tapenade crostini
1h 40min
Pâtè with Riesling
3h
Hazelnut torte
3h 15min
Apple tart
1h
Apple tea cakes
1h 10min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h