Dispositivos e acessórios
Chocolate and red wine cake with pears
Preparação 20min
Total 1h 20min
16 slices
Ingredientes
Cake
-
butter for greasing
-
plain flour250 g
-
cocoa powder70 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
bicarbonate of soda2 tsp
-
baking powder1 tsp
-
caster sugar250 g
-
salt1 pinch
-
eggs2
-
buttermilk200 g
-
olive oil100 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
red wine200 g
-
dark chocolate broken into pieces (approx. 1 cm)270 g
Red wine pears
-
pears (see Tips) cored and cut into thick wedges (approx. 2 cm)2
-
soft dark brown sugar4 tbsp
-
red wine200 g
-
whipped cream to serve (optional)200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
226.6 mg
Proteína
5.2 g
Energia
1568.8 kJ /
373.5 kcal
Gordura
19.7 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
9.7 g
Hidratos de carbono
43.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chocolate addiction
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Apple crumble meringue slice
2 godz. 45 min
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4 godz. 20 min
Easter Babka
2 godz. 30 min
Apple cake
1 godz.
Yoghurt cake
1 godz. 40 min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 min
Beef tapenade crostini
1 godz. 40 min
Pâtè with Riesling
3 godz.
Hazelnut torte
3 godz. 15 min
Apple tart
1 godz.
Apple tea cakes
1 godz. 10 min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 godz.