
Dispositivos e acessórios
Potatoes with Chorizo
Preparação 15min
Total 1h 25min
10 portions
Ingredientes
-
olive oil1 tbsp
-
red onion quartered2 oz
-
garlic cloves2
-
fresh bird's eye chili seeds removed (optional), to taste1 - 2
-
cayenne pepper1 pinch
-
smoked paprika1 pinch
-
diced tomatoes (approx. 28 oz)1 can
-
sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
Yukon gold potatoes peeled and cut into pieces (approx. 1 in.)28 - 30 oz
-
chorizo sausages thinly sliced (¼ in.)16 oz
Nutrição por 1 portion
Energia
197 kcal /
828 kJ
Proteína
11 g
Gordura
10.5 g
Hidratos de carbono
13 g
Fibra
2.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Spanish Tapas
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos