
Dispositivos e acessórios
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
Preparação 25min
Total 1h 50min
4 portions
Ingredientes
-
lemon1
Pesto
-
Parmesan cheese in pieces7 oz
-
slivered almonds blanched2 oz
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves2 oz
-
extra virgin olive oil6 oz
-
salt to taste½ tsp
Mushroom Orzotto
-
dried mushrooms½ oz
-
thyme leaves and tender stems3 sprigs
-
salt to taste½ tsp
-
black peppercorn½ tsp
-
yellow onions in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
orzo8 oz
-
white wine3 oz
-
water16 oz
-
cremini mushrooms sliced6 oz
-
pine nuts2 oz
Pesto Salmon
-
fresh salmon fillet20 oz
Blistered Tomatoes
-
cherry tomatoes on the vine4 stalks
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
salt¼ tsp
-
lemon sliced and grilled, to serve (see Tip)1
Nutrição por 1 portion
Energia
1255 kcal /
5251 kJ
Proteína
59 g
Gordura
92 g
Hidratos de carbono
50 g
Fibra
7 g
Gordura saturada
18 g
Sódio
2127 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Smart Grilling with Thermomix® and MEATER®
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos