Dispositivos e acessórios
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
Preparação 25min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
Couscous
-
8 oz Israeli couscouscouscous8 oz
-
salt½ tsp
-
vegetable stock16 oz
-
lemon1
Salmon
-
salmon fillets (approx. 5 oz ea.)4
-
ras el hanout (see Tip)1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
honey1 tsp
Soup
-
yellow onions cut into pieces (1 in.)4 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)2 oz
-
celery cut into pieces (1 in.)2 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
tomato paste2 tbsp
-
salt½ tsp
-
canned chickpeas drained, rinsed15 oz
-
harissa paste3 tbsp
-
vegetable stock16 oz
-
water6 oz
-
fresh cilantro leaves only, chopped, plus extra to garnish¼ bunch
-
pine nuts toasted, plus extra to garnish2 tbsp
-
plain Greek yogurt4 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1574 mg
Proteína
48 g
Energia
2799 kJ /
669 kcal
Gordura
20 g
Fibra
11 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
73 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simply Steam
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Turkey Taco Bowl
1 godz.
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 godz.
Maple and Mustard Salmon
20 min
Smoky Black Bean Soup
35 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Mediterranean Chicken
35 min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min
Savory Oatmeal with Sautéed Mushrooms
45 min