Dispositivos e acessórios
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
Preparação 20min
Total 30min
25 pieces
Ingredientes
-
fresh jalapeño chili stem and seeds removed1
-
red onion cut into pieces1 oz
-
cilantro leaves only4 sprigs
-
ground cumin⅛ tsp
-
paprika⅛ tsp
-
salt⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
fresh salmon fillets, skinless cut into pieces (¼ in.)9 oz
-
lime juice1 oz
-
avocado oil2 tsp
-
watermelon (approx. ¼ watermelon)28 - 30 oz
-
avocado flesh only, cubed (¼ in.)½
-
Tabasco sauce (opcional) to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
3.2 g
Energia
209 kJ /
49 kcal
Gordura
2.8 g
Fibra
0.5 g
Hidratos de carbono
2.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spanish Tapas
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Guacamole
5min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1h 15min
Caesar Salad
30min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Tuna Tartare
40min
Cioppino
55min
Spinach and Artichoke Dip
20min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min