Dispositivos e acessórios
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
Preparação 20min
Total 30min
25 pieces
Ingredientes
-
fresh jalapeño chili stem and seeds removed1
-
red onion cut into pieces1 oz
-
cilantro leaves only4 sprigs
-
ground cumin⅛ tsp
-
paprika⅛ tsp
-
salt⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
fresh salmon fillets, skinless cut into pieces (¼ in.)9 oz
-
lime juice1 oz
-
avocado oil2 tsp
-
watermelon (approx. ¼ watermelon)28 - 30 oz
-
avocado flesh only, cubed (¼ in.)½
-
Tabasco sauce (opcional) to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
3.2 g
Energia
209 kJ /
49 kcal
Gordura
2.8 g
Fibra
0.5 g
Hidratos de carbono
2.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spanish Tapas
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Sous-vide Artichokes
55min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Tuna Tapenade
5min
Caesar Salad
30min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Spicy Asian Snow Peas
25min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5min
Tuna Tartare
40min