Dispositivos e acessórios
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
Preparação 20min
Total 30min
25 pieces
Ingredientes
-
fresh jalapeño chili stem and seeds removed1
-
red onion cut into pieces1 oz
-
cilantro leaves only4 sprigs
-
ground cumin⅛ tsp
-
paprika⅛ tsp
-
salt⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
fresh salmon fillets, skinless cut into pieces (¼ in.)9 oz
-
lime juice1 oz
-
avocado oil2 tsp
-
watermelon (approx. ¼ watermelon)28 - 30 oz
-
avocado flesh only, cubed (¼ in.)½
-
Tabasco sauce (opcional) to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
3.2 g
Energia
209 kJ /
49 kcal
Gordura
2.8 g
Fibra
0.5 g
Hidratos de carbono
2.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spanish Tapas
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Pozole Verde
2h
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1h 30min
Chicken Mole
50min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1h 15min
Caesar Salad
30min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Pollo Pibil
1h 30min
Salmon Burger
35min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Tinga de Pollo
40min