Dispositivos e acessórios
Gluten free sticky date puddings
Preparação 10min
Total 1h 5min
12 portions
Ingredientes
Sticky date puddings
-
unsalted butter plus extra for greasing100 g
-
raw almonds370 g
-
pitted dates270 g
-
water80 g
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
-
honey140 g
-
eggs3
-
Greek yoghurt70 g
Caramel sauce
-
pouring (whipping) cream250 g
-
brown sugar140 g
-
unsalted butter cut into cubes100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pecan nuts for decorating (optional)12
-
ice cream for serving (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
208.7 mg
Proteína
11 g
Energia
2598 kJ /
618.5 kcal
Gordura
44.4 g
Fibra
5.7 g
Gordura saturada
17.7 g
Hidratos de carbono
45.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sticky date pudding
1h 30min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Gluten free plain flour
5min
Custard
10min
Gluten free chicken and leek pies
3h 20min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Chunky choc nut brownie
35min
Easy coconut cake
1h 45min
Gluten free pasta
50min
Hazelnut torte
3h 15min