Dispositivos e acessórios
Ginger, Chilli and Soy Marinade
Preparação 5min
Total 5min
130 g
Ingredientes
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli halved, to taste½ - 1
-
white wine vinegar20 g
-
fish sauce5 g
-
sesame oil30 g
-
soy sauce30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 130 g
Sódio
2048.8 mg
Proteína
4.3 g
Energia
1392.8 kJ /
332.9 kcal
Gordura
30.6 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
4.4 g
Hidratos de carbono
11.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Magical Marinades
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sticky Gochujang Marinade
10min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13h
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Teriyaki Marinade
15min
Prawn Curry
30min