Dispositivos e acessórios
Paneer Makhani
Preparação 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
raw cashew nuts25 g
-
water plus 2 Tbsp200 g
-
garlic cloves5
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
ghee plus extra for frying50 g
-
onions quartered70 g
-
passata300 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
desiccated coconut1 tsp
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
ground coriander½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
garam masala½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
mixed vegetables (e.g. potatoes, carrots, cauliflower, cut in 2 cm pieces, or peas)250 g
-
paneer cheese diced (2 cm)250 g
-
plain yoghurt75 g
-
double cream50 g
-
caster sugar½ tsp
-
fresh coriander leaf chopped, for garnishing5 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
18.7 g
Energia
2229 kJ /
533 kcal
Gordura
41.4 g
Hidratos de carbono
21.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A Taste of India
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min.
Palak Paneer
45min.
Coconut Dhal
20min.
Lentil Curry (Dahl)
30min.
Tarka Dal
9hod. 5min.
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min.
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min.
Pudla with Spinach and Paneer
1hod.
Vegetable Biryani
50min.
Chana Masala
45min.
Dal Makhani
9hod. 30min.
Coconut and Spinach Dahl
50min.