Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pudding
- butter, for greasing
- 80 g pecan nuts, plus extra for garnishing
- 80 g carrot, cut into pieces
- 130 g red apple, core removed and cut into quarters
- 2 tbsp raw sugar
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp ground cinnamon, plus extra to sprinkle
- ½ tsp ground allspice
- 2 eggs
- 20 g cornflour
- 1 tsp baking powder
- 1 pinch sea salt
- 1200 g water
Syrup
- 70 g pouring (whipping) cream
- 50 g raw sugar
- ¼ tsp natural vanilla extract
- 1 tbsp water
- 40 g butter, cut into cubes
- 2 star anise
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3485.3 kJ / 833 kcal
- Proteína
- 11.8 g
- Hidratos de carbono
- 62.8 g
- Gordura
- 63.2 g
- Gordura saturada
- 22.4 g
- Fibra
- 8.1 g
- Sódio
- 379.6 mg
Receitas alternativas
Santiago cake
1 Std. 20 Min
Banana, walnut and date loaf
55min
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55min
Steamed ginger puddings
40 Min
Lemon and lime polenta cakes
40 Min
Apple, pear and bay leaf cake
1 Std. 15 Min
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1 Std. 30 Min
Cranberry pistachio spiced muffins
50min
Apple and date cake
1 Std. 30 Min
Zucchini slice
45 Min
Almond and pear tart
40 Min
Orange and almond cake
2h 20 min