Dispositivos e acessórios
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
Preparação 45min
Total 1h 25min
5 portions
Ingredientes
Dried fruit compote
-
water500 g
-
raw sugar100 g
-
cinnamon quill1
-
whole cloves4
-
lemon zest only (4 x 1 cm pieces), no white pith1
-
dried apricots50 g
-
dried pears50 g
-
pitted prunes50 g
-
dried apple40 g
-
dried peaches50 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Ricotta pancakes
-
ricotta (see Tips)440 g
-
full cream milk190 g
-
eggs separated4
-
gluten free flour mix (see Tips)180 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 tsp
-
salt1 pinch
-
butter for frying50 g
-
yoghurt to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
456.1 mg
Proteína
21.5 g
Energia
2686.8 kJ /
639.6 kcal
Gordura
26.5 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
15.6 g
Hidratos de carbono
81.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Torta caprese with raspberry jelly
2h
Nutty pancakes with stone fruit compote
1h
Cashew bread French toast
1h 40min
Orange and mango chia pudding
3h 15min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2h 20min
Raw apple pie
3h 25min
Passionfruit and coconut slice
5h
Stone fruit galettes
50min
Mixed berry clafoutis
40min
Spinach and feta muffins
40min
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
1h 50min
Better-for-you banana pancakes
30min