Dispositivos e acessórios
Green fig and lime marmalade
Preparação 15min
Total 1h 10min
1200 g
Ingredientes
-
boiling water1000 g
-
limes cut into very thin slices (2-3 mm), then cut into halves and deseeded2
-
lime juice (approx. 2-3 limes)50 g
-
green figs cut into halves and stems removed1000 g
-
raw sugar500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1200 g
Sódio
69.4 mg
Proteína
15.2 g
Energia
10115 kJ /
2408 kcal
Gordura
3.3 g
Fibra
39.1 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
581.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sugar free strawberry jam
1h
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
40min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Meringue Easter Nests
3h 20min
Pizza dough with a trio of toppings
2h 10min
Spiced red wine pears
45min
Vegan Pineapple Coconut Tart
8h 30min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Orange Campari marmalade
1h 35min
Lime sour cream bundt cake
50min
Nut and seed butter
10min
Fresh fig jam
55min