Grilled eggplant dip

Grilled eggplant dip

4.0 42 avaliações
Preparação 15min
Total 2h
6 portions

Ingredientes

  • eggplants (approx. 900 g total), room temperature
    2
  • tahini
    2 tbsp
  • garlic cloves
    1 - 2
  • lemon juice
    20 g
  • sea salt to taste (optional - see Tips)
  • ground black pepper to taste
  • paprika to serve
  • fresh parsley leaves only, roughly chopped, for garnishing
    2 - 3 sprigs
  • extra virgin olive oil for drizzling
  • pita bread toasted, to serve

Nutrição por 1 portion

Energia 89.2 kcal / 374.6 kJ
Proteína 3.3 g
Gordura 5.5 g
Hidratos de carbono 4.3 g
Fibra 5.2 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...