Grilled eggplant dip
TM6 TM5

Grilled eggplant dip

4.0 ( 41 avaliações )

Ingredientes

  • 2 eggplants (approx. 900 g total), room temperature
  • 2 tbsp tahini
  • 1 - 2 garlic cloves
  • 20 g lemon juice
  • sea salt to taste (optional - see Tips)
  • ground black pepper to taste
  • paprika to serve
  • 2 - 3 sprigs fresh parsley leaves only, roughly chopped, for garnishing
  • extra virgin olive oil for drizzling
  • pita bread toasted, to serve

Nutrição
por 1 portion
Energia
89.2 kcal / 374.6 kJ
Proteína
3.3 g
Gordura
5.5 g
Hidratos de carbono
4.3 g
Fibra
5.2 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas