Dispositivos e acessórios
Za'atar
Preparação 5min
Total 5min
80 g
Ingredientes
-
dried thyme20 g
-
dried oregano15 g
-
dried sage, (see tip)dried savory (see tip)15 g
-
sumac10 g
-
fine sea salt1 tsp
-
toasted sesame seeds15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 10 g
Sódio
293.9 mg
Proteína
1 g
Energia
132.6 kJ /
31.7 kcal
Gordura
1.5 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
5.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spice Mixes and Rubs
13 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Milk chocolate hazelnut spread
15min
Harissa yoghurt dressing
5min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1h
Cheesecakes in Jars
2h 30min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2h 10min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25min
Pickled Onions
30min
Grenadine
45min
Portuguese-style Crème Brûlée
25min
Fruit sauce (coulis)
10min
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20min
Chana magaj
2h 30min