Dispositivos e acessórios
Beef liquid stock (TM5)
Preparação 25min
Total 3h 25min
1320 g
Ingredientes
-
vegetable oil10 g
-
onion peeled and cut into quarters1
-
carrot cut into pieces (2 cm)1
-
celery or celeriac, cut into pieces (2 cm)50 g
-
garlic cloves cut into halves2
-
beef meat and bones (see Tips)400 - 500 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
-
black peppercorns10
-
allspice berries5
-
dried bay leaves1 - 2
-
water to cover meat and vegetables (not higher than the 2L maximum fill level)1200 - 1400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1320 g
Sódio
3410 mg
Proteína
102 g
Energia
3501.9 kJ /
837 kcal
Gordura
32.4 g
Fibra
8.6 g
Gordura saturada
10.5 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Watermelon and chia yoghurt pops
5h 45min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1h 20min
Puffs with Crackle, Raspberry Filling and White Chocolate Cream
Nenhuma avaliação
Rice flour
5min
Liquid beef stock
3h 20min
Rice Flour
5min
Cooking potatoes
45min
Churros crumb (Skinnymixers)
30min
Greek Yoghurt with Honey and Walnuts
18h 30min
Yoghurt soup cups
1h 10min
Abundant breakfast bowl
30min
Low carb burger buns (Skinnymixers)
50min