Dispositivos e acessórios
Lavender honey ice cream
Preparação 15min
Total 12h 25min
4 portions
Ingredientes
-
raw sugar40 g
-
milk400 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
egg yolks4
-
honey60 g
-
culinary dried lavender (see Tips)2 tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portions
Sódio
56.8 mg
Proteína
6.9 g
Energia
1310.3 kJ /
312 kcal
Gordura
19.3 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
10.7 g
Hidratos de carbono
29.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet Nourish
80 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Pancetta and asparagus galettes
1 Std. 5 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 Std. 5 Min
Soup dumplings (xiao long bao)
26 Std. 50 Min
Anise-cured salmon
14 Std. 10 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1 Std.
Little piggy faces
2 Std. 30 Min
Almond quinoa pastry
50 Min
Oysters with lime granita
5 Min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30 Min
Pearl rice meatballs
2 Std.