Dispositivos e acessórios
Coriander chilli chutney
Preparação 5min
Total 5min
1 Total recipe
Ingredientes
-
fresh coriander leaves, stems and roots, cut into thirds (2-3 bunches) (see Tips)120 g
-
fresh long green chillies (approx. 3 chillies) trimmed and cut into halves50 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
olive oil50 g
-
sea salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 Total recipe
Sódio
2258 mg
Proteína
5.2 g
Energia
2163 kJ /
515 kcal
Gordura
51 g
Fibra
11.1 g
Gordura saturada
7.8 g
Hidratos de carbono
5.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of India
98 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Amritsari dal
26 Std.
Everyday Indian curry paste
30 Min
Chaat masala
10 Min
Bombay aloo
40 Min
Fresh coconut chutney
10 Min
Spiced tomato chutney
30 Min
Ginger paste
15 Min
Garlic paste
20 Min
Garam masala powder
5 Min
Tarka dal
30 Min
Dosa with spiced potato filling
17 Std. 40 Min
Cucumber and mint raita
30 Min