Dispositivos e acessórios
Salmon kabsa
Preparação 10min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
basmati rice250 g
-
water1000 g
-
brown onion cut into quarters160 g
-
garlic cloves6
-
olive oil30 g
-
harissa (see Tips)2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
tomatoes cut into quarters150 g
-
tomato paste1 tbsp
-
fresh long red chilli deseeded and cut into pieces (optional)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh skinless, boneless salmon fillets cut into bite-size pieces (see Tips)600 g
-
dried limes pierced with a knife (see Tips)2
-
cinnamon quill1
-
cardamom pods4
-
whole cloves4
-
pine nuts toasted for garnishing15 g
-
fresh coriander finely chopped5 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
433 mg
Proteína
25.8 g
Energia
1818.4 kJ /
433 kcal
Gordura
20.8 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
4.8 g
Hidratos de carbono
36.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Travel the Middle East
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Seafood Korma
40min
Salmon kabsa
35min
Coconut fish curry
1h 10min
Fragrant whole barbecued fish
2h 50min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Chicken tikka masala
1h 10min
Nasi tomato (tomato rice)
40min
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40min
Biryani
1h 25min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min