Chilorio shredded pork with lime-pickled onions

Chilorio shredded pork with lime-pickled onions

3.7 20 avaliações
Preparação 30min
Total 2h 15min
8 portions

Ingredientes

Lime-pickled onions
  • red onions cut into thin rings
    2
  • sea salt flakes
    1 tbsp
  • limes juice only
    2
  • fresh green chilli deseeded and cut into thin slices
    1
Chilorio
  • pork shoulder (fatty), cut into pieces (3 cm)
    1000 g
  • water
    1300 g
  • ancho chillies stems removed
    40 g
  • fine salt
    2 tsp
  • apple cider vinegar
    60 g
  • garlic cloves
    6
  • cumin seeds
    1 tsp
  • fresh thyme leaves only
    5 sprigs
  • dried oregano
    1 tbsp
  • orange zest (1 x 2 cm), no white pith
    1 piece
  • orange juiced
    1
  • lime cut into wedges, to serve
    1
  • tortillas to serve

Nutrição por 1 portions

Energia 400.3 kcal / 1681.3 kJ
Proteína 25.8 g
Gordura 19.6 g
Hidratos de carbono 27.4 g
Fibra 5.1 g
Gordura saturada 7.9 g
Sódio 2086.3 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...