Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Tonijnsaus
- 300 g zonnebloemolie
- 80 g tonijn in olie (uit blik), uitgelekt
- 10 g kappertjes en iets meer om te serveren
- 3 ansjovisfilets, in olie
- 1 tl azijn
- 1 ei
- 1 eierdooier
- 20 g citroensap
- 2 snuifjes zout (aanpassen naar smaak)
Koken van het kalfsvlees
- 1 kalfsgebraad (800 à 1000 g)
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 1000 g water om te stomen
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 2814 kJ / 675 kcal
- Proteína
- 38.07 g
- Hidratos de carbono
- 0.05 g
- Gordura
- 58.1 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Mayonaise
5 min
Forelmousse
5 min
Gegrilde zeevruchten plank
Nenhuma avaliação
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 min
Gazpacho
1h 15 min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Nenhuma avaliação
Avocadotartaar met ei en zalm
45 min
Baba met rum
Nenhuma avaliação
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 godz. 25 min
Eendenlever
33h
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Nenhuma avaliação
Steak tartaar
30 min