Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Tonijnsaus
- 300 g zonnebloemolie
- 80 g tonijn in olie (uit blik), uitgelekt
- 10 g kappertjes en iets meer om te serveren
- 3 ansjovisfilets, in olie
- 1 tl azijn
- 1 ei
- 1 eierdooier
- 20 g citroensap
- 2 snuifjes zout (aanpassen naar smaak)
Koken van het kalfsvlees
- 1 kalfsgebraad (800 à 1000 g)
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 1000 g water om te stomen
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 2814 kJ / 675 kcal
- Proteína
- 38.07 g
- Hidratos de carbono
- 0.05 g
- Gordura
- 58.1 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Sous-vide teriyaki zalm
1h 20min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Zalm mozaïek
Nenhuma avaliação
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Nenhuma avaliação
Bearnaisesaus
15min
Zalmtartaar
10min
Sous-vide peren met kaneel
Nenhuma avaliação
Vegan Caesar saladedressing
Nenhuma avaliação
Steak tartaar
30 Min
Sabayon (Zabaglione)
15min