Dispositivos e acessórios
Vitello tonnato
Preparação 10min
Total 13h
8 porties
Ingredientes
Tonijnsaus
-
zonnebloemolie300 g
-
tonijn in olie (uit blik) uitgelekt80 g
-
kappertjes en iets meer om te serveren10 g
-
ansjovisfilets, in olie3
-
azijn1 tl
-
ei1
-
eierdooier1
-
citroensap20 g
-
zout (aanpassen naar smaak)2 snuifjes
Koken van het kalfsvlees
-
kalfsgebraad (800 à 1000 g)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
water om te stomen1000 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
38.07 g
Energia
2814 kJ /
675 kcal
Gordura
58.1 g
Hidratos de carbono
0.05 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gevarieerd koken elke dag
52 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Mayonaise
5min
Hollandaisesaus
15min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Nenhuma avaliação
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Nenhuma avaliação
Spookachtige pizza
Nenhuma avaliação
Bearnaisesaus
15min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Beef laab
1h 5min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Salmorejo
Nenhuma avaliação