Dispositivos e acessórios
Vitello tonnato
Preparação 10min
Total 13h
8 porties
Ingredientes
Tonijnsaus
-
zonnebloemolie300 g
-
tonijn in olie (uit blik) uitgelekt80 g
-
kappertjes en iets meer om te serveren10 g
-
ansjovisfilets, in olie3
-
azijn1 tl
-
ei1
-
eierdooier1
-
citroensap20 g
-
zout (aanpassen naar smaak)2 snuifjes
Koken van het kalfsvlees
-
kalfsgebraad (800 à 1000 g)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
water om te stomen1000 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
38.07 g
Energia
2814 kJ /
675 kcal
Gordura
58.1 g
Hidratos de carbono
0.05 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gevarieerd koken elke dag
52 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Nenhuma avaliação
Beef Wellington
10h 10min
Mangochutney
1h 20min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Hollandaisesaus
15min
Bearnaisesaus
20min
Sous-vide octopussalade
Nenhuma avaliação
Asperge-langoustine terrine
10h
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30min
Gazpacho
1h 15min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3h 25min
Choronsaus
20min