Dispositivos e acessórios
Vitello tonnato
Preparação 10min
Total 13h
8 porties
Ingredientes
Tonijnsaus
-
zonnebloemolie300 g
-
tonijn in olie (uit blik) uitgelekt80 g
-
kappertjes en iets meer om te serveren10 g
-
ansjovisfilets, in olie3
-
azijn1 tl
-
ei1
-
eierdooier1
-
citroensap20 g
-
zout (aanpassen naar smaak)2 snuifjes
Koken van het kalfsvlees
-
kalfsgebraad (800 à 1000 g)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
water om te stomen1000 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
38.07 g
Energia
2814 kJ /
675 kcal
Gordura
58.1 g
Hidratos de carbono
0.05 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gevarieerd koken elke dag
52 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Zalmtartaar
10min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Nenhuma avaliação
Pompoen vingers
1h 30min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Flan van asperges met zeetong
Nenhuma avaliação
Steak tartaar
30min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3h
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Forelmousse
5min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min