Dispositivos e acessórios
Gluten free spinach and lemon pasta
Preparação 45min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
Pasta
-
lupin flour (see Tips)150 g
-
gluten free cornflour plus extra for dusting70 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
fresh spinach leaves60 g
-
salt2 tsp
-
eggs2
-
water2040 g
Lemon sauce
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra to serve50 g
-
water500 g
-
green asparagus cut into pieces (approx. 4 cm)2 bunches
-
garlic clove1
-
unsalted butter30 g
-
full cream milk120 g
-
mascarpone cheese250 g
-
lemon juice only (approx. 20 g)½
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemon oil to serve (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1498 mg
Proteína
27.4 g
Energia
2496.5 kJ /
594.3 kcal
Gordura
43.5 g
Fibra
9.3 g
Gordura saturada
23.2 g
Hidratos de carbono
19.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Baba ghanoush
1h
Gluten free breakfast cereal clusters
1h 15min
Sangria ginger punch
1h 5min
Basil pesto
10min
Vegan parmesan shards
3h 55min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Coriander pesto pizza
1h 30min
Wasabi mayonnaise
10min
Apple tart
1h
Pancake and fruit kebabs
1h
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1h 30min
Acai berry bowl
10min