Dispositivos e acessórios
Coconut rice pudding with fresh mango
Preparação 10min
Total 25min
8 portions
Ingredientes
-
Arborio rice200 g
-
water950 g
-
coconut milk750 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
salt1 pinch
-
honey100 g
-
eggs beaten2
-
mango flesh only, cut into thin slices1
-
shredded coconut toasted, for decorating
-
fresh mint leaves, for decorating
-
edible flowers for decorating (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
61.6 mg
Proteína
5.1 g
Energia
1527.3 kJ /
363.6 kcal
Gordura
22.4 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
17.1 g
Hidratos de carbono
36 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eat Well
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Banana berry mini loaves
1h 30min
Fig and apricot tea bread
1h 30min
Fig and walnut bread
3h 20min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Lemon and lime polenta cakes
40min
Banana coconut ice blocks
7h 15min
Coconut rice pudding with banana
50min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Baked honey cheesecake
4h 20min
Zucchini slice
45min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min