Dispositivos e acessórios
Kalguksu (chicken noodle soup)
Preparação 45min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
Dough
-
plain flour plus extra to dust230 g
-
cornflour30 g
-
water130 g
-
vegetable oil1 tbsp
-
sea salt1 tsp
Chicken
-
onion cut into slices (1 cm)80 g
-
water1000 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
chicken breast cut into pieces (2 cm)350 g
-
garlic cloves to taste8 - 10
-
sesame oil plus extra to drizzle2 ½ tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Noodles and soup
-
water to cook noodles
-
sea salt1 pinch
-
spring onions/shallots cut into slices (5 mm), to garnish2
-
Korean chilli paste (gochujang) to serve (optional - see Tip)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1492.4 mg
Proteína
26.5 g
Energia
2139.9 kJ /
509.5 kcal
Gordura
21.7 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
3.3 g
Hidratos de carbono
53 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of Korea
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Korean fried chicken
4h
Pan-fried pork buns
2h
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min
Nasi lemak (coconut rice)
20min
Pad see ew
30min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Aglio olio e peperoncino
35min
Okonomiyaki
30min
Pad kra pow
45min
Chao qing cai (Chinese greens)
10min