Dispositivos e acessórios
Kung Pao chicken
Preparação 20min
Total 1h 30min
2 portions
Ingredientes
-
chicken thigh fillet cut into quarters (4-5 cm pieces)500 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce10 g
-
Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)10 g
-
water30 g
-
Chinese black vinegar (see Tips)5 g
-
white sugar5 g
-
Sichuan pepper⅛ tsp
-
garlic clove1
-
fresh ginger peeled20 g
-
oil20 g
-
dried chillies deseeded3 - 5
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (4 cm)2
-
unsalted peanuts roasted30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 2 portions
Sódio
1804 mg
Proteína
102.5 g
Energia
4243.9 kJ /
1010.5 kcal
Gordura
60.5 g
Fibra
5.9 g
Gordura saturada
12.4 g
Hidratos de carbono
13.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fakeaway favourites
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Braised Yee Mee
30min
Malay-style coconut chicken
25h 40min
Spicy Black Pepper Chicken
50min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min
Sweet and sour pork
40min
Tamarind Pork Curry
35min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Oil-free Honey Chicken Wings
45min
Ginger Sesame Oil Chicken
25min
Taiwanese three cup chicken
20min
Pad kra pow
45min