Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 60 g extra virgin olive oil
- 30 g white wine vinegar
- 2 pinches salt
- 400 g water
- 1000 g mussels, scrubbed and debearded
- 200 g ciabatta bread, cut into pieces (2-3 cm)
- 5 spring onions/shallots, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 1 sprig fresh basil, leaves only, torn into pieces
- 200 g cherry tomatoes, cut into halves
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 1947.3 kJ / 463.5 kcal
- Proteína
- 26.5 g
- Hidratos de carbono
- 29.1 g
- Gordura
- 26.4 g
- Gordura saturada
- 5.8 g
- Fibra
- 2.8 g
- Sódio
- 770.4 mg
Receitas alternativas
White fish and lemon risotto
30 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Spiced garlic prawns and calamari
15min
Asian-style fish fillets
30 min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Nenhuma avaliação
Pork with black bean sauce
30 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Hunters' stew
1 godz.
Linguine with salmon and herbs
25min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50min