
Versões compatíveis
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 140 g Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g smoked cheese (e.g. smoked scamorza, smoked Edam cheese), cut into pieces (4-5 cm)
Filling
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil plus extra for greasing
-
300
g fresh artichoke hearts
ou 300 g jarred artichoke hearts drained - 100 g white wine
- 100 g ricotta cheese
- 2 eggs
- 1 tsp salt
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 16 cannelloni shells (approx. 180 g)
Tomato sauce
- 40 g celery stalk cut into pieces
- 30 g brown onion
- 40 g carrot cut into pieces
- 1 garlic clove
-
400
g canned tomatoes
ou 400 g ripe tomatoes cut into pieces (3-4 cm) - 200 g water
- 1 pinch sugar
- 1 tsp salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 715 kcal / 2997 kJ
- Proteína
- 39 g
- Gordura
- 39 g
- Hidratos de carbono
- 40 g
- Fibra
- 12.2 g
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