Dispositivos e acessórios
Stuffed tomatoes
Preparação 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
olive oil for greasing
-
fresh tomatoes large (similar size - see Tips)6
-
salt plus extra for sprinkling1 tsp
-
brown onion cut into halves150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
pork loin steak cut into cubes (2-3 cm)150 g
-
beef mince200 g
-
ground black pepper½ tsp
-
dried oregano2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
594.1 mg
Proteína
15.1 g
Energia
622.3 kJ /
148.2 kcal
Gordura
5.6 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
15.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
French cuisine: Dinner and sides
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cabbage rolls
1h 50min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Creamy turkey stew (TM5)
3h 50min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25min
Hunters' stew
1h
Prawn and mushroom crepes
50min
Stuffed zucchini
1h 5min
Potted scrambled eggs with asparagus
30min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15min
White fish and lemon risotto
30min