
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
400
g firm white fish fillets skin on (e.g. perch) (4 fillets, 1 cm thick)
ou 400 g trout fillets, skin on (4 fillets, 1 cm thick) -
1
tbsp fish sauce (20 g)
ou 2 anchovy fillets, in oil drained -
2
tsp toasted sesame oil (10 g)
ou 20 g extra virgin olive oil - 7 - 8 sprigs fresh dill leaves only
- 1 oranges zest and juice
- 500 g water
-
600 - 700
g sweet corn kernels (from 5-6 corn cobs)
ou 600 - 700 g canned sweet corn kernels drained - 2 tsp salt
- 400 g mixed vegetables cut into slices (5 mm) or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)
- 40 g unsalted butter chilled
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 350 kcal / 1461 kJ
- Proteína
- 26 g
- Gordura
- 12 g
- Hidratos de carbono
- 29 g
- Fibra
- 7.6 g
Receitas alternativas
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Lamb and quinoa stew
1h
Creamy mushroom and chicken zoodles
40min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Prawn stir-fry
25min
Linguine with salmon and herbs
25min
Lemon chicken with crispy potatoes
2h 40min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Pasta with tuna
30min
Chicken fusilli with mushrooms
40min