Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream

Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream

Nenhuma avaliação
Preparação 30min
Total 1h 55min
20 pieces

Ingredientes

Éclairs
  • unsalted butter diced
    80 g
  • water cold
    250 g
  • fine sea salt
    2 pinches
  • plain flour
    120 g
  • medium eggs
    3
Creamy Cod Roe
  • codfish roe smoked, membrane removed, cut in pieces and soaked in cold water for 2-3 hours
    125 g
  • lemon juice
    25 g
  • garlic clove
    1
  • rapeseed oil
    75 g
  • water hot
    1 Tbsp
  • peanut oil
    75 g
Horseradish Cream
  • fresh horseradish peeled, cut in pieces
    25 g
  • boiling water
    2 Tbsp
  • white wine vinegar
    1 Tbsp
  • caster sugar
    1 pinch
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • fine sea salt or to taste
    1 pinch
  • ground black pepper or to taste
    1 pinch
  • double cream
    200 g
Serving
  • caviar or avrugar
    55 g
  • mustard cress for garnishing

Nutrição por 1 piece

Energia 185 kcal / 772 kJ
Proteína 2.8 g
Gordura 16.9 g
Hidratos de carbono 5.3 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...