Dispositivos e acessórios
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Preparação 30min
Total 1h 55min
20 pieces
Ingredientes
Éclairs
-
unsalted butter diced80 g
-
water cold250 g
-
fine sea salt2 pinches
-
plain flour120 g
-
medium eggs3
Creamy Cod Roe
-
codfish roe smoked, membrane removed, cut in pieces and soaked in cold water for 2-3 hours125 g
-
lemon juice25 g
-
garlic clove1
-
rapeseed oil75 g
-
water hot1 Tbsp
-
peanut oil75 g
Horseradish Cream
-
fresh horseradish peeled, cut in pieces25 g
-
boiling water2 Tbsp
-
white wine vinegar1 Tbsp
-
caster sugar1 pinch
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
double cream200 g
Serving
-
caviar or avrugar55 g
-
mustard cress for garnishing
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Proteína
2.8 g
Energia
772 kJ /
185 kcal
Gordura
16.9 g
Hidratos de carbono
5.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix Like a Chef
7 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mayonnaise
5min
Tarte Tatin
1h
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Apple Pâtes de Fruits
6h 15min
Beetroot Gravadlax
48h 20min
Pumpkin Cannelloni with Sage and Ricotta
2h 15min
Crusted Pâté (Spain)
10h
Baked Quince Crumble with Meadowsweet Ice Cream
4h 20min
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3h 30min
Tiramisu
5h 20min
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Rich Lemon Ice Cream
12h 10min