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Versões compatíveis
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Olive Tapenade
- 50 g pitted black olives
- 50 g green olives, pitted
- 2 sun-dried tomatoes drained
- 1 Tbsp pickled capers drained
- 5 fresh basil leaves
- 2 pinches smoked paprika
- 1 tsp balsamic vinegar
Tortilla
- 50 g Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)
- 80 g red onion quartered
- 1 Tbsp olive oil plus extra for greasing
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 500 g water
- 200 g new potatoes peeled, cut in halves lengthways and cut in slices (0.5 cm)
- 40 - 60 g fresh mushrooms cleaned and sliced (opcional)
- 80 g red pepper deseeded and cut in strips (0.5 cm)
- ½ tsp paprika
- ¼ - ½ tsp fine sea salt to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper to taste
- 6 large eggs
- 50 g whole milk
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 164 kcal / 687 kJ
- Proteína
- 9.7 g
- Gordura
- 11 g
- Hidratos de carbono
- 5.6 g
- Fibra
- 1.8 g
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