Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g Cheddar cheese, diced (1-2 cm)
- fresh coriander (approx. 10 g)
- 2 aubergines, large (approx. 800 g)
- 20 g olive oil
- 120 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 1 - 2 fresh jalapeño chillies, to taste
- 275 g water
- 400 g tinned chopped tomatoes (1 x 400 g tin)
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 120 g quinoa, rinsed
- 100 g tinned kidney beans, drained
- 100 g tinned sweetcorn, drained
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp smoked paprika
- ½ tsp chilli powder
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1268 kJ / 303 kcal
- Proteína
- 13.8 g
- Hidratos de carbono
- 24.2 g
- Gordura
- 16.8 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Lentil Moussaka
3h 30min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Butterbean and Feta Burgers
1 Std. 30 Min