Dispositivos e acessórios
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
Preparação 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
Cheddar cheese diced (1-2 cm)100 g
-
fresh coriander (approx. 10 g)
-
aubergines large (approx. 800 g)2
-
olive oil20 g
-
onions quartered120 g
-
garlic cloves3
-
fresh jalapeño chillies to taste1 - 2
-
water275 g
-
tinned chopped tomatoes (1 x 400 g tin)400 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
quinoa rinsed120 g
-
tinned kidney beans drained100 g
-
tinned sweetcorn drained100 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
chilli powder½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
13.8 g
Energia
1268 kJ /
303 kcal
Gordura
16.8 g
Hidratos de carbono
24.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Quinoa
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Simply Tex-Mex
12 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Stuffed Portobello Mushrooms
45min
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Lentil Moussaka
3h 30min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Mushroom Stroganoff
30min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h