Dispositivos e acessórios
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt1 tsp
-
onions quartered100 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)75 g
-
celery cut in pieces (2 cm)75 g
-
fresh rosemary leaves only6 sprigs
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
roasted red peppers, preserved drained, sliced200 g
-
sun-blush tomatoes100 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
½ tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled (see tip)vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip)½
-
red lentils100 g
-
dried tagliatelle (see tip)300 g
-
kale thick stalks removed, chopped200 g
-
vegan cheese, grated10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1344 mg
Proteína
22 g
Energia
2680 kJ /
639 kcal
Gordura
23 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
78 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant-based Kitchen
30 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Vegetarian Chilli
35min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min