
Dispositivos e acessórios
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic clove1
-
fresh rosemary leaves only6 sprigs
-
onions quartered100 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)75 g
-
celery cut in pieces (2 cm)75 g
-
olive oil20 g
-
red lentils100 g
-
roasted red peppers, preserved drained, sliced200 g
-
sun-blush tomatoes100 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water300 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip)½
-
dried tagliatelle (see tip)300 g
-
kale thick stalks removed, chopped200 g
-
vegan cheese, grated10 g
Nutrição por 1 portion
Energia
639 kcal /
2680 kJ
Proteína
22 g
Gordura
23 g
Hidratos de carbono
78 g
Gordura saturada
3 g
Sódio
1344 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Plant-based Kitchen
30 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda