Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 tsp fine sea salt
- 1 garlic clove
- 6 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 100 g onions, quartered
- 75 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 75 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 20 g olive oil
- 100 g red lentils
- 200 g roasted red peppers, preserved, drained, sliced
- 100 g sun-blush tomatoes
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 300 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
ou ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g dried tagliatelle (see tip)
- 200 g kale, thick stalks removed, chopped
- 10 g vegan cheese, grated
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2680 kJ / 639 kcal
- Proteína
- 22 g
- Hidratos de carbono
- 78 g
- Gordura
- 23 g
- Gordura saturada
- 3 g
- Sódio
- 1344 mg
Receitas alternativas
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 Min
Vegetarian Chilli
35 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Vegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 λεπτ.
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 λεπτ.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min