Dispositivos e acessórios
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
mixed vegetables hard (e.g. broccoli, cauliflower, carrots, green beans, celeriac, mushrooms), cut in pieces (1 cm)500 g
-
mixed vegetables soft or leafy (e.g. onions, celery, spinach, cabbage, hispi cabbage), cut in pieces (3-5 cm)300 g
-
garlic clove1
-
vegetable oilsunflower oil20 g
-
water50 g
-
sugar10 g
-
soy sauce20 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
peanut butter100 g
-
sunflower oilsesame oil10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
794 mg
Proteína
16 g
Energia
1809 kJ /
432 kcal
Gordura
22 g
Fibra
13 g
Gordura saturada
3.5 g
Hidratos de carbono
46 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Go Green, Feel Good
71 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45min
Vegetarian Chilli
35min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min