Dispositivos e acessórios
Lentil, Mushroom and Nut Patties
Preparação 30min
Total 1h 30min
4 portions
Ingredientes
-
wholemeal bread torn in pieces25 g
-
walnut halves50 g
-
cashew nuts30 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbledvegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
red lentils rinsed100 g
-
water500 g
-
garlic clove1
-
onions quartered100 g
-
chestnut mushrooms halved150 g
-
sunflower seeds50 g
-
dried parsley½ tsp
-
dried thyme¼ tsp
-
linseeds ground, mixed with 3 Tbsp water1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Worcestershire sauce15 g
-
mixed salad leaves for serving
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
16 g
Energia
1477 kJ /
354 kcal
Gordura
20 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lower GI
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h