Lentil, Mushroom and Nut Patties

Lentil, Mushroom and Nut Patties

4.7 19 avaliações
Preparação 30min
Total 1h 30min
4 portions

Ingredientes

  • wholemeal bread torn in pieces
    25 g
  • walnut halves
    50 g
  • cashew nuts
    30 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled
  • red lentils rinsed
    100 g
  • water
    500 g
  • garlic clove
    1
  • onions quartered
    100 g
  • chestnut mushrooms halved
    150 g
  • sunflower seeds
    50 g
  • dried parsley
    ½ tsp
  • dried thyme
    ¼ tsp
  • linseeds ground, mixed with 3 Tbsp water
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • Worcestershire sauce
    15 g
  • mixed salad leaves for serving

Nutrição por 1 portion

Energia 354 kcal / 1477 kJ
Proteína 16 g
Gordura 20 g
Hidratos de carbono 25 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...