Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 450 g pork fillet, sliced (1 cm)
- 100 g button mushrooms, sliced
-
75
g vermouth, white
ou 75 g Madeira wine - 100 g milk
- 60 g onions, quartered
- 1 garlic clove (opcional)
- 2 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp English mustard
-
1
tsp chicken stock paste, homemade
ou 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
-
2
Tbsp crème fraîche
ou 2 Tbsp cream - 1 heaped Tbsp cornflour
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 804 kJ / 192 kcal
- Proteína
- 25.87 g
- Hidratos de carbono
- 4.6 g
- Gordura
- 7.82 g
- Fibra
- 0.83 g
Receitas alternativas
Coronation Chicken
30min
Beef Stroganoff
1h
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 Min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Beef with Mushrooms
30min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 Min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min