Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Vegetables
- 1000 g water
- 350 g potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 1 cauliflower, medium (approx. 600 g), cut in bite-sized florets
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Béchamel
- 80 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 5 g fresh parsley leaves
- 40 g unsalted butter, diced
- 40 g plain flour
- 1 Tbsp wholegrain mustard (opcional)
- ¼ fine sea salt, or to taste
- ¼ ground black pepper, or to taste
- 550 g milk
- 500 g smoked haddock, skinless, cut in pieces (3-4 cm)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1329 kJ / 316 kcal
- Proteína
- 26.2 g
- Hidratos de carbono
- 27.3 g
- Gordura
- 10.8 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Kedgeree
45min
Tomato and Haddock Rice
50min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 Std. 15 Min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Leftover Turkey and Veg Bake
1 Std.
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 Std. 30 Min
Creamed Cod
45min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min