Dispositivos e acessórios
Lemon tart
Preparação 20min
Total 2h 15min
12 portions
Ingredientes
Almond quinoa pastry
-
butter chilled and cut into pieces (3 cm), plus extra for greasing100 g
-
raw almonds (see Tips)60 g
-
quinoa flakes40 g
-
plain flour80 g
-
wholemeal plain flour60 g
-
egg1
-
cold water3 tsp
Lemon filling
-
lemons (to taste), zest only, no white pith3 - 4
-
raw sugar2 tbsp
-
honey60 g
-
lemon juice (see Tips)180 g
-
cornflour2 tsp
-
coconut milk150 g
-
eggs3
-
egg yolks3
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portions
Sódio
100.3 mg
Proteína
5.5 g
Energia
905.7 kJ /
215.6 kcal
Gordura
14.4 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
7.6 g
Hidratos de carbono
15.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet Nourish
80 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Decadent dark chocolate brownies
2 godz. 15 min
Chocolate mousse soufflés
55 min
Lemon cake
2 godz.
Steamed coconut custards
45 min
Gluten free fresh fruit and cream cheese tarts
3 godz. 50 min
Chocolate cake with lime cream
1 godz. 5 min
Pineapple passionfruit tart
4 godz. 30 min
Lemon ice cream torte
48 godz. 40 min
White chocolate mousse cups
3 godz. 35 min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3 godz.
Classic lemon tart
3 godz. 10 min
Gluten free lemon tart
2 godz. 25 min