Dispositivos e acessórios
Spinach potato soup with savoury egg custard
Preparação 20min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
Savoury egg custard
-
eggs4
-
whole milk100 g
-
salt½ tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
Spinach potato soup
-
onions cut in halves80 g
-
oil20 g
-
celeriac40 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)100 g
-
potatoes cut in pieces (2 cm)200 - 250 g
-
leeks cut in slices (1 cm)80 g
-
water800 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
ground pepper plus extra to taste¼ tsp
-
250 g frozen spinach leaves, defrostedfresh spinach leaves250 g
-
cream 30% fat80 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
8 g
Energia
797 kJ /
191 kcal
Gordura
12 g
Fibra
2.5 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Black-eyed bean stew with whole squid
5h 15min
Zucchini soup
25min
Gazpacho
1h 15min
Lentil and spinach soup
50min
Smooth fennel and carrot soup
40min
Broccoli almond soup
30min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min
Smooth cauliflower soup
50min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Creamy courgette soup
25min
Spinach and Parmesan Soup
45min