Dispositivos e acessórios
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
Preparação 10min
Total 35min
2 portions
Ingredientes
-
1 garlic cloveshallots20 g
-
fresh rosemary needles washed and dried1 sprig
-
extra virgin olive oil plus extra to taste30 g
-
carrots cut into pieces (3-4 cm)20 g
-
celery cut into pieces (3-4 cm)20 g
-
canned chickpeas strained180 g
-
water200 g
-
fine salt½ tsp
-
whole wheat pasta, dried e.g. penne rigate or other short type whole wheat pasta100 g
-
prawns, raw, peeled60 g
-
freshly ground black pepper (opcional)2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
18 g
Energia
1987 kJ /
475 kcal
Gordura
24 g
Fibra
9 g
Hidratos de carbono
50 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Power Food
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Napoli Potato Cake
1h 30min
Mussels with Leek and Coconut Sauce (TM5)
Nenhuma avaliação
Pascualina
1h 45min
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1h
Creamy Mushroom Soup; Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h 5min
Eggplant cannelloni
1h 35min
Baked Oatmeal Niçoise
40min
Crêpes with herbs
1h
Courgette and cod lasagne
1h
Revithia (chickpea soup)
24h 40min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Stir-fried noodles with vegetables
30min