Dispositivos e acessórios
Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze
Preparação 5min
Total 1h 5min
12 portion
Ingredientes
Spiced Butternut Squash Bundt Cake
-
vegetable oil to grease
-
butternut squash peeled, diced (½ in.)225 g
-
vegetable oil170 g
-
egg, large (65-70 g)2
-
sugar150 g
-
brown sugar150 g
-
salt1 tsp
-
Chinese five-spice powder1 tsp
-
baking soda1 tsp
-
all-purpose flour225 g
Maple Glaze
-
powdered sugar225 g
-
maple syrup45 g
-
whole milk30 g
-
butter, unsalted85 g
-
salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
333.4 mg
Proteína
3.7 g
Energia
1868.1 kJ /
446.5 kcal
Gordura
21.4 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
6.1 g
Hidratos de carbono
62.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Desserts - Thermomix® Sensor
18 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Dutch Baby Pancake
20min
Warm Spinach and Artichoke Dip
20min
Raspberry and Basil Sangria
40min
Carrot Walnut Bundt Cake
1h 20min
Caprese Frittata
30min
Minty Vodka Lemonade (Diabetes)
10min
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1h 25min
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1h 40min
Apple Peel Cider Sangria
1h 30min
Strawberry, Peach and Kiwi Tart
7h
Steamed Pineapple Coconut Cake
1h 45min
Black Tahini Banana Bread
1h 20min