Dispositivos e acessórios
Steak tartare
Preparação 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
beef sirloin cut into cubes (approx. 4 x 4 cm)500 g
-
spring onions cut into halves (approx. 3 stalks)250 g
-
pickled gherkins drained100 g
-
eggs hard-boiled2
-
onion cut into pieces (approx. 150-200 g)1
-
fresh parsley (leaves only)2 sprigs
-
fresh chervil (leaves only)2 sprigs
-
fresh tarragon leaves4
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
ketchup80 g
-
Worcestershire sauce (opcional)1 tbsp
-
capers3 tbsp
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
21.3 g
Energia
670 kJ /
160 kcal
Gordura
5.8 g
Fibra
1.2 g
Hidratos de carbono
5.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Deliciously Light
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Steak tartare
10min
Spaetzle
35min
Cacio e Pepe
30min
Number Cake
2h
Cucumber soup with prawn skewers
35min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Sicilian Prawn Salad
40min
Salmon and Leek Parcel with Rice
1h
Steak Tartare
15min
Cheese mousse
10min
Veal fillet with mirabelle plums
1h 50min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min