Dispositivos e acessórios
Steak tartare
Preparação 10min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
spring onions/shallots trimmed40 g
-
pickled capers drained1 tsp
-
pickled cucumber (approx. 60 g)1
-
lemon juice1 tsp
-
olive oil2 tsp
-
soy sauce½ tsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
beef tenderlion (high quality), fat trimmed, partially frozen and cut into pieces (2 cm)250 g
-
egg yolks room temperature4
-
bread to serve
-
mixed salad greens to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
839.3 mg
Proteína
20.3 g
Energia
1140 kJ /
271.5 kcal
Gordura
11 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eat Well
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Parmesan gelato
4h 30min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Steak Tartare
15min
Boeuf bourguignon
1h 30min
Salmon Tartare
25min
Mustard and dill vinaigrette
5min
Steak tartare
30min
Tapenade
10min
Pisco Sour
10min
Gougères
55min
Gratin dauphinois
50min