Steak tartare
TM6 TM5 TM31

Steak tartare

4.5 (24 avaliações )

Ingredientes

  • 40 g spring onions/shallots, trimmed
  • 1 tsp pickled capers, drained
  • 1 pickled cucumber (approx. 60 g)
  • 1 tsp lemon juice
  • 2 tsp olive oil
  • ½ tsp soy sauce
  • ¼ tsp salt, to taste
  • ½ tsp ground black pepper
  • 250 g beef tenderlion (high quality), fat trimmed, partially frozen and cut into pieces (2 cm)
  • 4 egg yolks, room temperature
  • bread, to serve
  • mixed salad greens, to serve

Nutrição
por 1 portion
Energia
1140 kJ / 271.5 kcal
Proteína
20.3 g
Hidratos de carbono
22 g
Gordura
11 g
Gordura saturada
3.1 g
Fibra
2 g
Sódio
839.3 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas