Dispositivos e acessórios
Avocado with egg and salmon tartare
Preparação 30min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
-
fresh dill leaves only2 stalks
-
salmon fillets, skinless, sushi quality cut in pieces250 g
-
lemon juice freshly squeezed20 g
-
5 g olive oilolive oil lemon flavoured5 g
-
dried red peppercorn1 tsp
-
salt½ tsp
-
avocados3
-
mixed sprouts30 g
-
white bread toasted6 slices
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
435.2 mg
Proteína
19.2 g
Energia
1678.3 kJ /
401.2 kcal
Gordura
26.3 g
Fibra
8.2 g
Gordura saturada
5.2 g
Hidratos de carbono
24.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easy Easter
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Old Cucumber Soup
Nenhuma avaliação
Pumpkin Spice Chai
15min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Avocado Tomatillo Salsa
10min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney) Metric
15min
Chickpea soup (Revithia)
Nenhuma avaliação
Duck foie gras
24h
Gazpacho
1h 15min
Salmorejo
10min
Spicy turkey skewers
1h