Dispositivos e acessórios
Polenta, mandarin and almond cake
Preparação 10min
Total 2h 35min
12 portions
Ingredientes
-
320 g oranges, small, unpeeledmandarins (approx. 4), unpeeled320 g
-
water1000 g
-
macadamia nuts60 g
-
blanched almond220 g
-
caster sugar220 g
-
unsalted butter softened250 g
-
eggs3
-
cornmeal, coarse170 g
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7.4 g
Energia
1865 kJ /
444 kcal
Gordura
32.3 g
Fibra
2.7 g
Hidratos de carbono
31.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gluten-free Baking
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Asparagus tart with sour cream pastry
2h
Potato and vegetable purée
45min
Meat Stock Paste
Nenhuma avaliação
Eggplant Stacks
1h 35min
Za'atar mix substitute
5min
Duck foie gras
24h
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Artichokes Romana
50min
Mediterranean pearl barley risotto
1h
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25h 20min
Vegan Bolognese
Nenhuma avaliação
Smooth fennel and carrot soup
40min