Dispositivos e acessórios
Steamed orange puddings
Preparação 20min
Total 1h 25min
8 portions
Ingredientes
Batter
-
unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra for greasing150 g
-
orange zest only, no white pith1
-
raw sugar150 g
-
eggs3
-
self-raising flour200 g
-
salt1 pinch
-
buttermilk150 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
fresh thyme leaves only (optional)3 sprigs
-
water1000 g
Orange sauce
-
orange juice250 g
-
orange marmalade80 g
-
caster sugar20 g
-
oranges peeled and segmented2
-
unsalted butter40 g
-
orange liqueur (optional)20 g
-
whipped cream to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
243.6 mg
Proteína
7.6 g
Energia
1895.1 kJ /
451.2 kcal
Gordura
22.1 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
13.6 g
Hidratos de carbono
55.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Varoma: Global flavours
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Orange and almond cake
2h 20min
Citrus marmalade
2h 20min
Mini chive pikelets with mushrooms
1h
Custard
10min
Hot cross buns
1h 40min
Custard
10min
Apple sauce
20min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Honey crème caramels
25h 55min
Steamed chocolate and prune puddings
1h 30min
Hazelnut torte
3h 15min
Festive fruit cake
30h 55min