Dispositivos e acessórios
Jam and coconut tarts
Preparação 30min
Total 1h 10min
24 portions
Ingredientes
Pastry
-
unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra to grease125 g
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
white sugar25 g
-
baking powder2 tsp
-
sea salt1 pinch
-
eggs separated3
-
water20 g
-
smooth apricot jam250 g
Topping
-
cream of tartar1 pinch
-
caster sugar200 g
-
desiccated coconut150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
46.5 mg
Proteína
2.5 g
Energia
822.1 kJ /
195.7 kcal
Gordura
9.9 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
7.1 g
Hidratos de carbono
24.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A taste of South Africa
37 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Black forest cake
5h
Home-style sponge cake
2h 30min
South African yellow rice
20min
Custard
10min
Milk tart
3h
Vetkoek (fet-cook)
1h 35min
Buttermilk rusks
29h 25min
South African curry mince
45min
Sago custard puddings
35min
Afghan biscuits
25min
Mini cheese scones with savoury butter
30min
Whole orange cake with spiced syrup
2h 20min